Ingyenes Diétás Programok – Négy Legnépszerűbb Típusok

Ha keres ingyenes diétás programot, amely akkor alap a súlycsökkentő program, a legjobb, hogy a keresés az interneten. Szinte minden típusú ingyen diéta programok megtalálhatók az interneten. Diéta programok különböznek egymástól a tekintetben, hogy az a stílus, vagy a megközelítést, hogy ez kell ahhoz, hogy lefogy, a fázisok a program a fajta étel szerepel az étrendben.

Íme néhány példa a típusú diéta terv, amely lehet alapozni a diétás program választás. Ezek a típusok a leggyakoribbak, amelyek a legtöbb ember ismeri. Néhányan már egy hosszú idő, míg mások viszonylag új.

Fix Menü Diétás Program

Fix Menü Diétás Program

Egy példa a diéta terv a fix menü diéta tervet. Az előnye, hogy ez a terv az, hogy könnyű követni, mert ez a diéta egy határozott menü receptek. A lista részletes már tökéletes az idő múlásával. A tőzsdei jegyzés együtt a programot. Nem tudja pótolni semmi.

A hátránya az, hogy ez a diéta általában unalmas. Nincs változás, hogy mozdulatlan. Pedig, ha a program befejeződött, akkor már nehezen gyártási saját menü, így általában elveszítik az érdeklődésüket a menüt, majd elkezd hízni újra.

Az Exchange-Típusú Étrend

Egy újabb diéta terv az exchange-típusú étrend. Ez a diéta terv, hogy nagyobb kihívást jelent, mivel ez lehetővé teszi, csere élelmiszer. Az egyetlen cél, ha csere van, hogy megtalálja a megfelelő összeget, amely megfelel az összeget ki kell cserélni. Az előnye, hogy ez a diéta az, hogy lehetséges variációk az étel, amit eszik. Hozzáadjuk, majd vonjuk ki bizonyos élelmiszerek, hogy jöjjön fel a választott kombináció.

A hátránya, hogy jön, amikor nem tudják, hogyan kell az egyensúlyt, majd kövesse az utasításokat. Később, lehet, hogy nehéz megtalálni a megfelelő megegyezik a szükséges élelmet.

Egy példa ez a diéta az, a South Beach Diéta. A South Beach diéta, meg lehet enni, amíg megfelelnek az élelmiszer-csoportok, hogy meg kell enni.

Előre Csomagolt Étkezés, Diétás Program

Egy másik típus az előre csomagolt-étkezés, diéta tervet. Ez a diéta tervet, ahol a méretek, arányok, ez a diéta szigorúan végrehajtani. Az előnye, hogy előre csomagolt-étkezés, diéta tervet, hogy mért gondosan megfelelően. A méret a lényeg, a kalória-bevitel a különbséget.

A hátránya, másrészt ez a típus, hogy drágább, mint a más típusú. Mert ez a típus lehet, kell, hogy megvásárolja az ételeket fog enni, hogy kövesse az előírt méretek, arányok. Mielőtt rátérnénk az ilyen típusú diéta, érdeklődjön először, ha kell vásárolni, vagy lehet, hogy a személyre egyedül.

Folyékony/Por Képlet vagy Csere Diéta

Még egy másik típusú étrend a diéta program, amely helyettesíti része az ételeket a folyékony formula (amelyek általában por alapú). Ez is közismert nevén a csere diéta tervet. A leírás, a diéta swap folyékony formula, a kaja. A folyékony formula ugyanolyan kalória követelmény, mint az étel. Az előnye, hogy ez a fajta diéta az, hogy ez egy nagyon hatásos testsúlycsökkentő program egy rövid ideig. A folyékony formula, a formája, a remegés, vagy gyümölcslevek.

A hátránya, hogy a folyékony formula, a diéta az, hogy hízni gyorsan, amikor ismét a szokásos étrend.

A példa ez a típus a Medifast Diétás Program. A diéta megköveteli az egyéntől, hogy 5 db folyékony formula étrend csak 1 zöld, sovány étkezés naponta.

Az alapvető ismereteket, a különböző diétákat elérhető, itt megadhatja, ami ingyenes diétás program szeretné beépíteni a mindennapi életben -a diéta tervet, hogy azt hiszem, hogy működni fog az ön számára.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.